Nieuwbouw

Op deze pagina vindt u informatie over de nieuwbouw.

Informatie

Door de stichting zijn vergevorderde plannen gemaakt om het bestaande gebouw aan de voorzijde uit te breiden met een nieuwe zaal, deze is geschikt voor het gebruik van 10 tot 40 personen en beschikt over een goed uitgeruste keuken. Ook worden de toiletten en oppas verplaatst.

In de nieuwe zaal kan dan kindernevendienst worden gehouden, alpha cursus gegeven en is ook geschikt voor verhuur voor vergaderingen en of repetities. Momenteel is de bouw aanvraag ingediend en we denken te kunnen starten in 2017.

Verder is er een voorstel ingediend om het kerkplein opnieuw te bestraten, hiervoor is door de stichting een bedrag ter beschikking gesteld en zal een en ander door de wijkgemeente dienen te worden opgepakt.